Tentokrát na body nebylo !

23.02.2014 17:38

STARTIP Řečany nad Labem - FC Věšák Butabi  1:4  (0:4)

Sestava: Moravec Pavel - Hostinský Lukáš, Moravec Jakub, Pozler Jan, Tichý Šimon, Tichý Martin - Živný Lukáš, Bank Filip, Loužil Martin, Matějka Libor

Branka: Šimon Tichý

 

V sobotu 15. 2. jsme předehrávali 10. kolo 1. OFL a doma jsme přivítali v tu dobu již vedoucí celek soutěže FC Věšák Butabi, který se nám v prvním vzájemném utkání podařilo s vypětím všech sil porazit v poměru 3:4.

V tomto zápase jsme však od začátku tahali za kratší konec. Soupeři hodně pomohl rychlý gól, když hostující obránce prostřelil Moravce na přední tyč. I nadále nás hosté přehrávali, vytvářeli si gólové šance, které chladnokrevně proměňovali a o poločase svítilo na výsledkové tabuli skóre 0:4. Nám chyběl hlavně pohyb, od začátku jsme působili ospalým dojmem a soupeř toho využil.

Do druhé půle jsme změnili taktiku a začali napadat po celém hřišti. Výsledkem toho bylo alespoň vyrovnání hry. Nutno však podotknout, že hráči Věšáku se již nikam nehnali. Dokonce se nám podařilo snížit na 1:4, a to po šťastném odrazu ze sálovek Šimona Tichého. Do dalších větších šancí jsme se však již nedostali. Naopak jsme v závěru otevřeli hru a hosté několikrát postupovali dva nebo tři na jednoho, ale Pavel Moravec v naší bráně již nedovolil zvýšení skóre.

Soupeři můžeme jen poblahopřát k naprosto zaslouženému vítězství, v tomto zápase jsme na body neměli. Bohužel se nám tím značně zkomplikovala možná cesta za titulem. K tomu bylo totiž potřeba vyhrát obě zbývající utkání. Jak vše dopadlo, se dočtete v následujících článcích.